maanantaina, marraskuuta 27, 2006

Uusi aikakausi, uusi suunta

Ennen lomaani ylitin jonklaisen henkisen raja-aidan tämän blogin suhteen. Aiemmin olin täysin vakuuttunut että voin kirjoittaa tänne mistä tahansa mikäli olen vain täysin rehellinen itselleni ja avoin tarkoitusperistäni. Nyt se ei enää ole mahdollista. Jo aiemmin olin rajannut pois tiettyjä intiimejä asioita, mutta nyt havaitsin että tietyistä ihmissuhdeasioista ei vain voi kirjoittaa tänne, koska niin moni tietää kenestä on kyse. Tänne kirjoitettu asia saattaa vaikuttaa näihin suhteisiin, enkä voi kirjoittaa riippumattomasti kun tiedostan kirjoitusten vaikutuksen. Olisi helppoa yrittää vaikuttaa asioihin epäsuorasti kirjoittamalla niistä täällä, mutta silloin en olisi välttämättä enää täysin rehellinen. Jo pelko siitä että tällinen vaikutus on mahdolista vaikuttaa itsessään jo kirjoituksiini. En halua käyttää tätä mediaa sellaisena vallan välineenä.

Juuri nyt tapahtuu tällä rintamalla paljon asioita joista mielellään vuodattaisin huoliani ja sydänsurujani, mutta se ei siis ole mahdollista. Koska tarve kirjoittaa on kuitenkin ilmeinen, siirryn näissä suhdeasioissa kokonaan takaisin paperimuotoiseen päiväkirjaan tai sitten, jos jaksan, johonkin kokonaan anonyymiin blogiin jollain toisella palvelimella. Mikäli tällainen blogi syntyy, en tiedota siitä kuin ehkä jollekin aivan läheisimmälle ihmiselle.

Tämä blogi kuitenkin jatkuu, se ei lopu tähän. Mutta olettekin jo ehkä huomanneet että tuon loman jälkeen ovat kirjoitukset olleet kokonaan yleisellä tasolla. Tämä linja tulee jatkumaan ainakin toistaiseksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Äh. Kansa tahtoo paljastuksia!

Unknown kirjoitti...

Ja paljastuksia kansa saa, mutta nyt ne sijaitsevat anonyymissä blogissa toisaalla. Se onkin päässyt jo hyvin vauhtiin. Vielä on arvonnassa kenelle, siitä kerron, jos kenellekään. Olen tarkkaan välttänyt antamasta mitään vihjeitä sen toisen blogin sijainnista koska tiedän miten tehokkaasti hakukoneet osaavat yhdistellä asioita. Mutta tälle tilanteelle en voi mitään. En voi riskeerata että sotkuihini sekaantuneet saisivat kuulla minun kautta kolmansien henkilöiden henkilökohtaisia salaisuuksia.